Vibracija vode

aurikuloakupunktura
Aurikuloakupunktura
30.07.2020.
tretman
Kako izgleda akupunkturni tretman ?
24.09.2020.

Vibracija vode

vibracija

Ljudski organizam, u zavisnosti od životnog doba, sadrži od 50% do 87% vode, bilo u vezanom ili slobodnom obliku. Planeta Zemlja sadrži oko 70 % vode, što nam direktno govori da voda ima izuzetno značajnu ulogu u našem životu, kao i u životu planete.

Naučno je dokazano da voda (kao i pesak npr.) reaguje na vibracije iz okoline, menjanjem molekularne strukture. Voda iz prirodnih izvora ima pravilnu molekularnu strukturu, dok voda iz vodovoda ili iz zagađenih izvora može imati različite molekularne oblike, najčešće nepravilne. Tako i voda u našem telu reaguje na sve ono što je okružuje.

A sve što nas okružuje ima svoju vibraciju. Bilo da se radi o poslovnom okruženju, ili članovima porodice, i ta vibracija može biti u skladu sa našom, ili ne. U zavisnosti od toga da li smo u rezonanci sa okolinom, tj. da li nam se poklapaju vibracije, možemo se osećati manje ili više dobro. Neki ljudi i neka mesta nam prijaju, neka ne. Ako to „prevedemo“ na vibraciju vode, voda u našem organizmu je ta koja nam daje informacije da li je neko mesto ili osoba u skladu sa nama, u zavisnosti od molekularne strukture.

Ako se osećamo loše, vrlo je verovatno da voda u nama ima poremećenu molekularnu strukturu (u stvari vibraciju), i da nije u mogućnosti da obavlja adekvatne metaboličke aktivnosti. Zato se preporučuje boravak u prirodi, druženje sa dragim i pozitivnim ljudima, lagana fižička aktivnost, meditacija, molitva, tj. sve ono što nas opušta, jer su zapravo to načini na koje menjamo molekule vode, iz nepravilnog u pravilan oblik. Što je osnova dobrog psihofizičkog zdravlja. Prosto, zračimo, tj. vibriramo drugačije.

Naravno, ova tema je jako široka i interesantna, a ko želi da sazna više, toplo preporučujem knjge dr Emota…